Sayfalar

Kesintisiz Tv

Ücretsiz internet üzerinden kesintisiz canlı tv izlemek için kurmuş olduğumuz web adresimiz hizmetinizidedir.
İşinden dolayı birçok insan bilgisayar başında zaman geçiriyor ve dizileri maçları internetten izlemek istiyor burada devreye biz giriyoruz ve kesintisiz televizyon hizmeti sunuyoruz.

Sitemizde yerli, yabancı, sinama, ulusal başta olmak üzere çok çeşitli katagoriler bulunmaktadır.Katagorilerimizdeki yayınların hepsi her kullanıcının izleyebileceği şiddet ve korku, cinsellik içermeyecek türdendir.

Sunuculardaki donmalar sitemizden kaynaklanmamaktadır.Yayınlar en kaliteli şekilde ziyaretçiye ulaştırılmaya çalışılmaktadır.HD kalitesinde yayınlarımız vardır.

Ağırlıklı olarak flash player yayınları yayınlıyoruz mecbur kalmadıkça silverlight ve media player yayınları yayınlamıyoruz.

Birçok popüler tv kanalı kanal d, star, atv, show tv, fox tv, ntv spor gibi büyük kanallar birden fazla yedek yayın ile desteklenmiştir.

Sade bir tasarım ve ziyaretçiyi sıkmayan renkler tercih edilmiştir.Anasayfadaki aşırı link yoğunluğu azaltılmıştır popüler tv kanalları listelenmiştir.

Tamamı ücretsiz yayın yapan tv kanalları sitemizde mevcuttur.D-Smart, Digitürk vb. üzerinden yayın yapan ücretli tv yayınlarını sitemizde yayınlamıyoruz.

Herkeze iyi seyirler dileriz.

Star Tv, TRT 1, Kanal D, ATV, Show Tv, NTV Spor